Undgå indbrud i virksomheden

Når indbrudstyve bestemmer sig for at komme uønsket, går det ofte ud over virksomheder, butikker og kontorer. Hvis du ikke ønsker, at dette skal ske for dig, dine ansatte og virksomheden, kontoret eller butikkerne er det på tide at gøre noget ved det allerede i dag. Dette kan gøres i samarbejde med dine ansatte ved at tænke sig ekstra godt om, men kan også gøres i samarbejde med dine erhvervsnaboer. Allerede i dag sammenlignet med nogle år siden er tallet af indbrud i butikker, kontorer og virksomheder faldet. Sådan bliver du blandt de, som er med til at få disse tal til at falde yderligere.

Gode investeringer og eftertænksomhed

Der kan være mange grunde til, at antallet af tyverier er faldet gennem de seneste år. Det kan skyldes at en stor del af de kriminelle er blevet taget, men det kan især også skyldes at virksomhederne har strammet op på deres sikkerhed. Sådan lyder det fra artiklen fra ét nyhedsmedie ud af mange, som alle gør opmærksomme på denne positive udvikling.

Det gælder både om, at have klare, daglige rutiner i virksomheden, så der inden lukketid er sikret, at der ikke er noget som ligger og flyder, at ingen døre eller vinduer står åbne og at alarmerne er slået til. Det kan være en fordel at have én person til at være ansvarlig for dette, så der er helt styr på det. Dette er op til de forskellige virksomheder at finde ud af.

Sørg for at sikre din virksomhed, butik eller kontor bedre og undgå at uønskede gæster føler sig velkomne

Alt efter hvilken virksomhed der er tale om, kan de tyvene ofte komme af sted med alt fra små til rigtig store beløb. Har du kun små beløb til at ligge kan det alligevel altid betale sig, at investere en smule ekstra i sikkerhedsudstyr, da der også følger omkostninger efter et smadret vindue eller lignende. Omkostninger, som alle gerne vil være foruden.

Når det kommer til tyverialarmer anno 2013 findes der et bredt udvalg af mange gode muligheder for optimal sikring. De fleste erhvervs tyverialarmer indeholder 24 timers videoovervågning, så du og din udbyder af sikkerhedssystemet altid kan finde billeder af tyvene.

Erhvervs tyverialarmer som disse samt gode låse til døre og vinduer, tremmer for vinduerne og lys udenfor butikken er altid en god ide at investere ekstra i, men der findes også den slags sikkerhed, som ikke koster dig en øre. Dette til interesse for dig, men også for dine erhvervsnaboer.

Hvis du er interesseret kan du få mere info om alarmer til erhverv her.

 

Hjælp hinanden med erhvervsnabohjælp

Ligesom der findes nabohjælp for husstande landet over, findes der også erhvervsnabohjælp, for virksomheder, butikker eller kontorer som er beliggende i det samme område. Det fungerer på samme måde, men indeholder langt flere mennesker. Derfor er dette utrolig effektivt, hvis det er organiseret på den rigtige måde.

Erhvervsnabohjælp går blandt andet ud på, at medarbejderne efter lukketid tager et smut forbi og kigger til butikkerne, virksomhederne eller kontorerne, hvis de skulle ske at være i området. Dermed handler det også om, at gøre hinanden opmærksomme på, hvis et vindue er åbent, hvis der bliver set mistænkelige folk gå rundt efter lukketid eller hvis der ses et ødelagt vindue og så videre.

Hvis du er interesseret i at vide mere om nabohjælp kan du finde mere information her, som du kan fortælle videre til dine medarbejdere og dine erhvervsnaboer. Jo flere i er sammen om det jo bedre er det. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *