content marketing

Content marketing vs linkbuilding i 2019

I 2019 er der mange overvejelser og tanker virksomheder må gøre sig på daglig basis.  Virksomheder skal overveje, hvordan de bruger content marketing til deres fordel. Hvis ikke deres content marketing er i fokus, vil de lynhurtigt bliver overhalet af konkurrenter som udfører content marketing til perfektion.

Har du nogen form for forbindelse til en privat virksomhed? Så læs med videre her. Alle i virksomheden har gavn af, at lære om content marketing. Måske gør I allerede brug af content marketing. I vil bare gerne blive klogere. For hvilke dele af content marketing er det klogt at fokusere på? Hvordan kan I vide, hvad der vil virke i fremtiden?

Niel Patel ejer Neil Patel Digital og er af Wall Street Journal blevet kaldt en “top influencer on the web”. Neil har skrevet en artikel med overskriften “17 Charts That Show Where Content Marketing is Heading”. Artiklen handler om Fremtidens Content Marketing, og viser ved hjælp af statistik, hvor content marketing er på vej hen. Herunder er nogle af fokuspunkterne samlet, så du let kan få et overblik over, hvad din virksomhed kan gøre, for at udnytte content marketing til jeres fordel.

Omnichannel

En undersøgelse viser at 51% af en blogs trafik kommer fra SEO. Sociale medier er faktisk kun den femte mest populære kanal. Til sammenligning er “referral trafik” (folk som kommer til din side fra et link på en anden side, som ikke er din egen) 11% og email er 9%.

Det er en god idé, at bruge linkbuilding for at skabe referral trafik. Det kan du gøre ved for eksempel at få lov til at poste på andres sider eller genere PR. Hvis du bruger SEO på din virksomheds blog er det essentielt at lave god content marketing. Der findes milliarder af blogs, og der kommer flere til hver eneste dag, så konkurrencen er høj.

Et dedikeret team

For at god content marketing skal lykkedes, er det vigtigt at have et godt team i ryggen. I 2019 er der i gennemsnit to medarbejdere ansat til at styre virksomhedens blog. Det er fordi content marketing er et stort arbejde. Det er noget som skal tages seriøst, hvis det skal have mulighed for at lykkedes. I en semi-stor virksomhed bliver der produceret 22,8 blogindlæg om måneden i gennemsnit.

Undersøgelsen viste desuden, at et godt indlæg har omkring 1890 ord. Det er altid bedst at lave flere indlæg med mindre tekst, end det er at lave få indlæg med meget tekst. Tænk på content marketing som en fiskekrog. Det er vigtigt at have mange kroge ude, for så er chancen for at fange flere fisk større. Jo mere content du laver, jo flere besøgende får du.

I artiklen skrevet af Neil Patel er der mange gode råd til virksomheder som vil være bedre til at lave god content marketing. I bund og grund kræver det god content at ranke højt, fordi konkurrencen i dag er så stor. Du kan læse meget mere om content marketing i 2019 i artiklen.

Tag et lån

Hvis I er en nystartet virksomhed kan det være svært at komme op og ranke sammen med virksomheder som har været i gang i flere år. Nogle gange kan man få brug for hjælp i den rigtige retning. I kan tage et privat lån online. Et privatlån er et lån som kan bruges på hvad I har brug for.

I behøver ikke gøre rede for, hvad lånets formål er. I behøver ikke stille sikkerhed for lånet, og I kan få det udbetalt hurtigt og nemt. Et privatlån kan derfor hjælpe jer med at komme godt i gang med content marketing. På PengePartner.dk kan I se en oversigt over de forskellige privatlån. PengePartner kan også hjælpe jer, hvis I har generelle spørgsmål til privatlån og finansiering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *