Energitab fra vinduer – stop det

Hvorfor er det i orden, at dine vinduer er utætte, og derfor lider af et stort varmetab. Få det nu stoppet og investér i nye energivinduer – det er det eneste rigtige at gøre.

Når du gerne vil stoppe et varmetab gennem vinduer, er der kun 1 ting at gøre. Det er at skifte alle de nuværende vinduer ud med nye energivinduer. Det kan være en besparelse på op til 10% du kommer til at opleve, så når du kigger på den næste varmeregning efter du har fået skiftet vinduer – vil du have et stort smil på læberne. Investeringen kan faktisk være tjent hjem efter bare 10 år (kilde).

Varmetab gennem vinduer har alle dage gjort sit til, at det er et vigtigt område at have styr på i boligen. Alligevel er det ikke alle, der har det som højeste prioritet at få skiftet til energivinduer, og hvorfor er det så ikke det. Her kan et af svarene være montage af dine nye energivinduer.

Forberedelse og montage – du sparer penge

Der er ingen tvivl om at det rigtige vil være at skifte til energivinduer, og så er de næste spørgsmål om du skal montere dem selv, og hvilket materiale dine nye vinduer skal være lavet i. Der er mulighed for at få energivinduer i flere forskellige materialer, og her er det vigtigt at de designmæssigt passer til huset.

Find ud af om dine nye energivinduer skal være i plast, alu eller træ – og få så målt korrekt op, så du er sikker på at købe nye vinduer i de helt rigtige størrelser. Ved at forberede disse ting, vil du helt sikkert komme helt i mål med projektet, og så har du sagt farvel til varmetag gennem dine vinduer og goddag til energibesparelse og bedre indeklima.

Win-win at skifte til energivinduer

Det er 100% til din fordel at skifte til energivinduer, så der er ingen grund til at vente. Kom i gang allerede i dag – find en tømrer som kan montere nye energivinduer  – du kommer ikke til at fortryde det.

Det er også vigtigt at tænke energibesparende på andre områder med hensyn til køkkenredskaber som din riskoger eller pærer i loftet. Tænk og skøn både din pung og miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *