bogholder

Nystartende virksomheder har brug en bogholder

Det er næsten essentielt at have en bogholder, hvis du står og skal til at starte dit eget firma. Desværre er der mange nystartede firmaer, der vælger bogholderen fra for at spare penge. Det er dog ikke nogen god idé, eftersom det er det økonomiske omdrejningspunkt for din virksomhed. Uden et ordentligt opdateret regnskab, ville du nemt kunne lave fejl, der vil følge dig i fremtiden.

Den første du skal ansætte

Bogholderiet er det, der skaber overblik og orden på virksomhedens økonomi. Derfor er bogholderen én af de første, som du skal ansætte. Især hvis din virksomhed har nået en vis størrelse. Du overser nemlig nemt besparelser på både skatter og afgifter, hvis du har for meget om ørene. Men med en bogholder, så har du styr på det hele, fordi du har nogen til at hjælpe dig.

Der bliver bogført og holdt styr på bilag, sørget for moms, skatter, afgifter og løn. Bogholderen sørger for, at det hele bliver betalt til tiden, og samtidigt kan du få et økonomisk overblik over dit firmas kassebeholdning. Som bonus får du både klarsyn og ro i maven, og du kan fokusere på de langt mere vigtigere ting.

Så snart din virksomhed når en vis størrelse, er det på tide at få hjælp. For du er sikkert allerede fyldt op med både produktion, salg eller leverancer. Det gør bogholderiet til en afbrydelse, og det øger risikoen for at lave store fejl, da det bare er noget, der skal overstås hurtigt.

Her kan erfarne samarbejdspartnere hjælpe dig med at bogføre alt korrekt. Samtidigt har du også mulighed for at få noget rådgivning og vejledning. Hvorfor stå med det alene, når du kan få hjælp fra andre?

Prøv en ekstern bogholder

Mange virksomheder kunne undgå at gå konkurs, hvis de havde et bogholderi. Det kan være svært at styre det, hvis du selv skal stå for bogholderiet. En bedre og mere effektiv løsning ville være at få outsourcet dit firmas bogføring.

Hvis du vælger at køre med en ekstern bogholder, kan du være sikker på, at alt er på plads. De holder øje med alt det vigtige som lønadministration. Du kan få hjælp til at holde øje med, at dine medarbejdere får udbetalt den korrekte løn til tiden. Samtidig bliver der også sørget for rettidig indbetaling til blandt andet Skat, Feriekonto og eventuelle pensionsordninger.

Derudover bliver alle bilag og transaktioner bogført for dig. Bilagene bliver scannet og sendt via mail. Det er altså opbevaret elektronisk på en sikker måde. Endelig er det slut med alt muligt rod med en masse papirer, der bare ligger og flyder. Det hele ligger sådan, så du har et bedre overblik. Det er altså én mindre ting, som du skal bekymre dig om, så du kan fokusere på langt vigtigere ting.

Det er i dag muligt at digitalisere fakturaer, bilag og andre økonomiske informationer. Derfor kan alle firmaer og virksomheder outsource deres bogholderi, uden at de kommer til at mærke den store forskel i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *