Ombygning af kontoret – husk dette:

Når man bruger meget af sin tid det samme sted, kræver det ikke specielt meget før, man begynder at blive lidt sindssyg. Hvis man befinder sig i de samme omgivelser dag efter dag, kan man let miste sin motivation og inspiration. Det er nødvendigt, at man på den ene eller anden måde har muligheden for at komme ud og opleve andre ting. På denne måde holder man lettere hjernen i gang. Det er derfor også utroligt vigtigt, at man med jævne mellemrum ændrer noget på sit arbejdsværelse, da det netop er her, man burde have den højeste motivation og inspiration. På samme tid bliver arbejdet også bedre, hvis man føler sig godt tilpas i sine omgivelser.

 

Når man skal ændre noget på sit kontor, vil det ofte være småting. Det kan være, at man for eksempel køber et nyt stykke kunst eller skifter farven på gardinerne. Alligevel vil man også opleve, at der til tider skal nogle større ændringer til. Hvis man har brugt de sidste 20 år i det samme lokale, vil man opleve en lyst til at ændre alt. Lysten til bare at rive hele lokalet ned bliver stor, og det vil i sidste ende også forbedre arbejdsprocessen. Dog vil denne ombygning tage en hel del tid og penge, og derfor skal det være på det helt rigtige tidspunkt. Derudover skal man gerne have fat i nogle professionelle til at rive bærende vægge ned og andre større opgaver. Det kan for eksempel være at art tek hjælper med bærende vægge, og dette vil både koste tid og penge.

 

Når de bærende vægge rives ned siger man farvel til et gammelt kapitel

Der er på mange måder en symbolsk betydning i, at man fuldstændig ændrer sit kontor. Man starter et nyt kapitel, og det er især passende, hvis ens firma udvikler sig eller ændrer sig, eller hvis man selv har fået en ny stilling enten inden for den samme virksomhed eller i en helt ny virksomhed. De bærende vægge, der rives ned, symboliserer det gamle arbejde, mens de nye vægge symboliserer den friske nye motivation og inspiration.

 

Kontorets bærende vægge er det første og mest radikale step

I og med, at man ved, at det tager en hel del tid og penge, hvilket i denne sammenhæng på mange måder hænger sammen, kan det virke grænse overskridende at skulle rive de gamle bærende vægge ned for at påbegynde et nyt kapitel. Alligevel er det vigtigt, at man ikke holder sig selv fast på det gamle bare fordi, at man er bange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *